Luft/vand varmepumpe

f2040_1

En luft/vand-varmepumpe udnytter den varme, der er i luften udenfor, ved at udvinde energien og omdanne den til varme til bolig og brugsvand. Den valgte model fra Vølund har et lavt støjniveau samt en indbygget styreenhed, der gør det muligt at optimere effektiviteten. Modellen er specielt udviklet til det nordiske klima og kan bl.a. producere varme ved en udetemperatur ned til -20°. En luft/vand varmepumpe er et godt alternativ til at sænke varmeomkostninger med et miljøvenligt kølemiddel, hvis man ikke har plads til at installere et jordvarmeanlæg. Varmepumpen kan yde mellem 3-12 kW.

Mærke: Vølund Varmeteknik, model F2040

Find flere informationer om luft/vand-varmepumpen i den tilhørende manual.

Find manualen til indemodul VVM310 her.

This post is also available in: English