Naturgaskedel

gaskedel_5000WT_1

Naturgaskedlen, som er valgt til projektet, er en kondenserende gaskedel med integreret 50 liters varmtvandsbeholder fra Bosch. Kondenserende kedler er en meget energibesparende løsning, da de udnytter energien optimalt – den valgte model har en nyttevirkning på 109 %. Derudover har den en digital kedelregulering, så produktionen kan tilpasses det aktuelle behov og kun producerer varme, når det er højst nødvendigt. Samtidig har kedlen en høj varmtvandsydelse – 690 l/h – som sikrer, at der altid er varmt vand. Modellen er trods den indbyggede 50 liters beholder meget kompakt, hvilket gør den ideel, når man ikke ønsker, at pumpen skal fylde for meget i hjemmet.
Gaskedlen installeres kun i pakkeløsning med hybridvarmepumpe.

Mærke: Bosch, model Condens 5000 WT

Find flere informationer om gaskedlen i den tilhørende manual.

This post is also available in: English