Insero Live Lab til SustaIN Festival

sustain_festival_AARHUS-1

Fredag d. 16. maj deltager Insero Live Lab ved dette års SustaIN Festival i Aarhus. Sammen med projektet Nul Skrald skal Insero Live Lab deltage i en debat om muligheder og forhindringer i omstillingsprocesser. SustaIN festivalen er en årlig festival for bæredygtige initiativer, hvor fremmødte har mulighed for at blive inspireret af events, foredrag og debatter.

Som en del af festivalen skal Insero Live Lab, repræsenteret af sociolog Munna Hoffman-Jørgensen, deltage i en åben dialog om de muligheder og forhindringer, som omstillingsprojekter synliggør. Formålet er at sætte fokus på de menneskelige aspekter i forbindelse med omstillingsprojekter, samt hvad man kan lære af de lokale omstillingsprojekter.

De to projekter, Insero Live Lab og Nul Skrald, skal hver især belyse de muligheder, man som deltager får ved at være med i projekter, samt hvordan man kan overvinde nogle af de barrierer og forhindringer, som projekterne giver. Insero Live Lab er lokaliseret i landsbyen Stenderup uden for Horsens, og Nul Skrald foregår i Tversted i Hjørring Kommune.

Oplægget finder sted d. 16. maj kl. 10-11.15 på Katapult Scenen, Godsbanen i Aarhus.