Stor interesse for nyt demonstrations-projekt med varmepumper

varmepumpe1
Torsdag d. 21. august afholdt Insero Energy informationsmøde om et nyt varmepumpeprojekt, hvor boligejere i Inseros lokalområde får mulighed for at lease en varmepumpe. Projektet er stadig åbent for interesserede deltagere.

Insero Energy har skudt et nyt demonstrationsprojekt i gang, hvor ca. 20 huse skal have udskiftet deres nuværende varmekilde med en varmepumpe. Rekruttering af deltagere begyndte d. 21. august i Inseros lokaler, hvor over halvdelen af de fremmødte udtrykte interesse for at få et konkret tilbud på en samlet årlig besparelse.

Projektet er en del af et større projekt under Energistyrelsen, hvor formålet er at udvikle og teste et koncept, der er konkurrencedygtigt til olie, naturgas og træpillefyr.

I projektet leaser boligejerne en varmepumpe. Dermed slipper de for en høj investering og overlader samtidig ansvaret for drift og vedligehold af varmepumpen til Insero Energy. Det giver billig varme med høj komfort og er samtidig til gavn for klimaet.

Præsentation fra dagen kan downloades her.

Se også brochuren for projektet her.

Det er stadig muligt at tilmelde sig demonstrationsprojektet ved at sende en mail til direktionsassistent Astrid Aabye Møller på energy@insero.dk eller telefon 41 77 24 68

This post is also available in: English