Familien Bodholdt

familien-bodholdt

mandkvindefacebook

Familien Bodholdt består af parret Benny og Bodil og er en af de familier, der engagerer sig rigtig meget i landsbyen. Blandt andet er Benny formand for den lokale Brugsforening og Bodil er formand for borgerforeningen. Børnene i byen kender også familien Bodholdt, til daglig er Bodil nemlig pædagogmedhjælper i den lokal SFO. Benny er elektroniktekniker og er derfor en blandt mange i byen, som ved en del om de nye teknologier, som vil blive installeret i familiens hjem.

Familien Bodholdts energiforbrug
Familiens 2-plans hus er fra omkring midten af 70erne og ca. 180 m2. Før Insero Live Lab var familiens primære varmekilde gas og havde et årligt forbrug på 2440 m3. Desuden har familien haft solceller på taget i et år, som bidrager med omkring 4900 kWh/år. Familien Bodholdt har én bil.

Familien Bodholdts pakkeløsning
Familien Bodholdt har fået en luft/vand-varmepumpe installeret. Da familien allerede havde solceller er disse blot blevet tilkoblet projektet. Familiens pakkeløsning indeholder desuden også indeklimamåleudstyr, Home Automation system samt en Nissan Leaf elbil m. ladeboks.

Du kan læse mere om familierne og deres oplevelser med det nye udstyr på vores Facebook side