Familien Jakobsen

familien-jacobsen

mandkvindepigepige

I Stenderup bor familien Jakobsen, der består af Jens Ole og Jane samt deres tvillingepiger Camilla og Laura på 9 år. Her har familien boet siden midten af 90erne, hvor Jens Ole overtog huset efter sin far. Huset er bygget af Jens Oles farfar tilbage i 1931. I 2001 gennemgik huset en renovering og i øjeblikket er de igen i gang med at renovere, denne gang den helt store renovering af bl.a. facade og tag. Til daglig er Jens Ole produktion manager og Jane er logistik assistent i Vejle. Pigerne går i Stenderup Skole, og efter skole går tiden med både håndbold og svømning. I fritiden er Jens Ole med i Rotary og Jane er med i Bjerre Borgerforening.

Familien Jacobsens energiforbrug
Familien Jacobsen havde før et pillefyr til opvarmning af huset og forbrugte omkring 40.000 kWh om året. Familien har 2 biler og desuden også en veteranbil.

Familien Jacobsens pakkeløsning
Familien Jacobsen har fået installeret en luft/vand-varmepumpe, en luft/luft-varmepumpe samt et solcelleanlæg, der alle skal bidrage til forbruget i deres hjem. Desuden har familien fået et indeklimamåleudstyr, et home automation system samt en Nissan Leaf elbil med en ladeboks, der er blevet installeret i hjemmet.