Familien Jensen

familien-jensen

mandkvinde

I 1976 byggede familien Jensen deres hus i Stenderup og har boet der lige siden. Familien består af pensionistparret Ragna og Frank, som i deres fritid både spiller badminton og petanque, går til fitness og er med i byens seniorklub. I sommerperioden har de også travlt med at se til deres 857m2 store have. Tidligere var parret ejer af en osteforretning, men senere gik Frank over til at sælge ost og Ragna blev pædagogmedhjælper. En overgang gik Ragna også hjemme for at passe deres tre børn.

Familien Jensens energiforbrug
Familiens hus er 167 m2 og blev før Insero Live Lab varmet op med både naturgas og træ. Forbruget var på ca. 1600 m3 gas og ca. 900 kWh træ om året. Frank og Ragna har en bil og kørte sidste år omkring 15.000 km.

Familien Jensens pakkeløsning
Hos Ragna og Frank er der blevet installere en luft/vand-varmepumpe, et solcelleanlæg, indeklimamåleudstyr og et Home Automation system. For at kunne spare lidt yderligere på varmeregningen har familien også fået et helt nyt gasfyr. Ligesom alle de andre deltagere i Insero Live Lab har Familien Jensen også fået en Nissan Leaf elbil samt en ladeboks til hjemmet.