Familien Kristensen

familien-kristensen

mandkvindepige drengpige facebook

Familien Kristensen flyttede til Stenderup i slutningen af 2013 og er derfor en af de nyere familier i landsbyen. Familien består af Allan og Louise og deres 3 børn Klara 13 år, Malte 10 år og Thea 2 år. Udover 220 m2 beboelse har gården også en stor gildesal. Desuden bor der også to heste og to hunde på gården. Allan har hele sit liv været selvstændig landmand men er i øjeblikket arbejdssøgende. Louise arbejder i Horsens som operatør. Fritiden bruger Klara gerne på at ride og Malte på at spille fodbold. Derudover elsker familien at tage på camping sammen.

Familien Kristensens energiforbrug
I familien Kristensens hus var den primære varmekilde et pillefyr. Da familien først fornyeligt er flyttet ind, har de fået foretaget en vurdering af deres forventede forbrug om året på omkring 12 paller. Familien har to biler.

Familien Kristensens pakkeløsning
Familien Kristensen er en af de få familier, der har fået lavet en solbrønd, som er et jordvarmeanlæg med lodrette boringer. Derudover har familien fået solceller, et indeklimamåleudstyr, et home automation system samt en Nissan Leaf elbil med dertilhørende ladeboks, så bilen kan blive ladet op derhjemme.

Du kan læse mere om familierne og deres oplevelser med det nye udstyr på vores Facebook side