Familien Nielsen

familien-nielsen-stor

mandkvinde facebook

Familien Nielsen, der består af Annette og Knud Erik, kender Stenderup rigtig godt, de har nemlig boet i landsbyen i 29 år. Her har de boet i deres 200 m2 store hus, som er bygget i 1979. Annette og Knud Erik er pensionister, men tidligere var de begge folkeskolelærere. Nu går fritiden med at være frivillige bl.a. i Røde Kors og som besøgsvenner. Annette og Knud Erik har ikke helt sluppet lærertilværelsen, da de underviser nemlig begge to som frivillige, Annette i engelsk og Knud Erik i EDB. Derudover er de også med i byens seniorklub.

Familien Nielsens energiforbrug
Familien Nielsen havde før projektet et ældre gasfyr, som havde et forbrug på omkring 20.000 kr. om året. Derudover havde de også et 25 år gammelt solfangeranlæg, som de har valgt at beholde selvom det er af ældre dato. Solfangeranlægget er nemlig blot blevet koblet sammen med det nye udstyr, som familien har fået installeret.

Familien Nielsens pakkeløsning
Da familien blandt andet havde et ældre gasfyr, har de valgt at få installeret en hybridvarmepumpe med en ny gaskedel. Derudover har de også fået et solcelleanlæg, et Home Automation system, indeklimamåleudstyr samt en Nissan Leaf elbil med en ladeboks til.

Du kan læse mere om familierne og deres oplevelser med det nye udstyr på vores Facebook side