Familien Thomsen

familien-thomsen-stor

mandkvindepigepigepigepige

I Stenderup bor Peter og Marianne Thomsen sammen med deres fire piger: Natalie 5 år, Emilie 7 år, Amalie 10 år og Cecilie 12 år. Familien Thomsen har boet i Stenderup siden 1995. Deres hus er bygget i 1986 og er 218 m2. I 2002 blev huset renoveret og i 2012 fik familien lavet en ekstra tilbygning. Udover at holde styr på den store familie, driver Peter og Marianne til daglig deres eget transportfirma, hvor Marianne sidder på kontor. I fritiden nyder Peter og Marianne at tage til nabobyen Urlev og spille badminton med naboerne.

Familien Thomsens energiforbrug
Den primære energikilde i familien Thomsens hus var tidligere gas. Familien har også solceller installeret på taget, som bidrager til forbruget.  Deres årlige forbrug var på 2200 m3. Familien har to biler og kører omkring 30.000 km om året.

Familien Thomsens pakkeløsning
Familien Thomsen har fået en luft/vand-varmepumpe installeret, et indeklimamåleudstyr, Home Automation system og har desuden også fået en Nissan Leaf elbil med en ladeboks, som er blevet installeret i huset. Deres solceller er blevet koblet sammen med det nye udstyr.